27 MAJ

Har suttit i några minuter och tänkt på vad jag gör här. Vart jag försöker komma. Och det är absolut ingentstans. Det är så meningslöst. Jag vill be om ursäkt för allt. Vill att någon ska ringa och säga det är okej. Jag vill att någon bara ska hålla om mig och inte säga någonting. Bara veta, bara fatta. Jag vill ha någon jag kan spegla mig i, någon att gråta med. Men innerstinne vet jag att jag har er. Innerstinne vet jag att allt är mitt fel.
Jag letar i mörker efter någon som inte vill bli hittad. Men jag vill inte ha er sympati.


26 MAJ

image33

image34

Sommar, åh vad jag längtar! Vill cykla med blommiga klänningar på fina damcyklar och lyssna på Billie, Håkan och Kent. Släng in familjen också så blir det party! Vill sitta på höga berg och äta vindruvor med världens bästa tjejer! Vill ner till landet och springa över ängar med kladdkakor i högsta hugg. Puss

Mammasdag!

image31
Grattis kära mor! Du är brabrabrabrabra<3

image32

Slänger in en bild på pappa också eftersom han är fin han med!

Lite fail men CK fixar.

image30

image29

Slarviga grejer som jag inte orkar göra mer på. Har så sjukt mycket plugg just nu. Fattar inte att lärarna kan tycka det låter rimligt att ha fem prov på en vecka plus läxor. Aja det är inte långtid kvar nu. Ryck upp er de sista veckorna. Man kan inte bara lägga av när man är så jävla nära mållinjen.

Tillägnad dig

Bara för att jag vill försöka få dig att bli lite gladare. Tänk framått älskling. Tänk på hur det kommer vara i sommar. Hur bra vi kommer ha det. Du är bäst. Du är snygg. Du är så jävla underbar. Du är värd allt det bästa och fan vad glad jag blir av dig. Du och jag ska sväva på rosa moln och njuta av alla vackra ting och vi tänker aldrig mer komma ner vi tänker stanna där för evigt. Sluta aldrig att vara den du är, sluta aldrig lysa upp mina dagar. Älskar dig Molly.
Du är världens finaste.


image24


18 MAJ

image22
Det känns konstigt att inte ha någon hud. Det känns konstigt att inte riktigt veta hur man själv känner.
Jag är naken. Inte ensam.

15 MAJ

Vill sova i en hel dag. Skulle vilja vara helt utvilad en.
Sing me to sleep
I'm tired and I
I want to go to bed.

image21

14 MAJ

image20

Musik som får en att rysa in ifrån. Texter som får en att lyfta.
Röster som får en att fundera. Toner som får mig att  sväva.
Kalla mig tönt, kalla mig cp, kalla mig bög.
Jag räddar Ditt liv
Jag bromsar i tid.

Oroa sig inte för att vädret är lite grått

image16

En sådan där mysig dag med Molly är vad man behöver. Discokulan är finast. Hon glittrar och lyser upp allt. På en filt låg vi med musik, hund och frukt! Vi sydde lite också. Fast det var mest hon som sydde HÄHÄ.. Vill bara att det ska bli sommarlov. Lägga allt bakom sig och bara se framått.  Vill inte gå i skuru skola. Jag passar inte där. Orkar inte alla idioter. Tack gode gud för lov.

image17

image18

Allt ordnar sig med lite socker på.

image19

Häll lite socker på

image7

Jag och Emma åt mozarella och tomater efter skolan. Det var fint väder och vi gick till nyckelviken. Flera jag inte förstår mig på var där och ett antal som står mig närmast.

image8

Frida och Linn sov hos mig den kvällen. Vi åkte in till stan för att där skiljas åt. Jag och Frida åkte och handlade mat och annat snusk!

image9

Jag och Frida packade upp i vår egen park och inväntade Siri och Emma.

image10

Satt i solen och skuggan med flickorna i flera timmar och det blev många skratt.

image11

image12

image13

image14

Fina var vi allt på Rolands numera kallat Alberts! (:<) Vart har våran Roland försvunnit? Mannen som lyste upp vår vardag med supergoda pizzor och rund mage och glada ansikte. Han har tydligen blivit graderad till Mensättra, snart försvinner säkert Albert med..

image15

Var hos Frida. Emma var där med. Vi är nog bäst. Tillsammans.

12 MAJ

image3

Jag har så sjukt tråkigt att jag vet inte om jag ska skratta eller gråta. Idag skulle varit en fin och specielll dag. Istället blir det jag som får sätta mig i soptunnan ikväll igen. Kom och rädda mig på moppe eller varför inte en vacker vit häst? Övergiven, besviken. CK är det ända som får mig att vilja se upp upp just nu. För mycket CK gör dig sprallig och på rosa moln svävar jag omkring och jag tänker aldrig mer komma ner jag tänker stanna här för evigt evigt evigt. Låt det bli sant?

image4

image5

image6

Livet har sina goda stunder.

8 MAJ

Om kärlek var en doft skulle det nog lukta en blandning av syrén, hägg och svett. Tiden mellan häggens och syrénens dofter är nog något av det underbaraste. Och svett är nog något av den hemskaste lukten. Det är en instängd lukt. En förnedrande lukt.

Hej Navid

image1

image2

4 MAJ

I fell in your lovetrap. Man vet inte att man är där förns det är försent. Och på något sätt känns det som att han den andra fortfarande hänger där. Som om han väntar på mig. Som om han vägrar släppa taget. Jag är redo, jag kan göra det nu. Släpp mig.  En dröm för dig. En dröm för oss som längtar efter någon som håller om oss hårt. En lögn för mig.

4 MAJ

Allt vackert förföljs av en skugga. Allt vackert sliter sönder dig.
Monstret du inte trodde fanns släppte du nyss lös.
Och kvar fanns bara jag. Naken i 60 watts ljus.

RSS 2.0